Velkommen til

vand-kvalitet.dk

- DriveBy Løsning

Reducer jeres omkostninger og effektiviser aflæsning af vandmålere med Aqualog's DriveBy Løsning!

Er I trætte af de høje omkostninger og den tid, det tager at manuelt aflæse vandmålere? Kører jeres team rundt for at aflæse målere, og bruger I uvurderlig tid og ressourcer på denne gentagne opgave?

Lad Aqualog revolutionere måden, I aflæser vandforbrug på!

Med vores driveBy-løsning kan vi tilbyde jer aflæsninger hver 14. dag. Til en uovertruffen pris på KUN 20 kr. pr. måler pr. år. Forestil jer besparelserne og effektiviteten ved at skifte til en automatiseret løsning, der ikke alene sparer tid men også minimerer menneskelige fejl.

Hvorfor vælge Aqualog's Driveby Løsning?

  • Reducerede omkostninger: Spar penge med vores konkurrencedygtige prissætning.
  • Tidsbesparelse: Vi aflæser jeres målere hver 14. dag, hvilket frigør tid til at fokusere på andre vigtige opgaver.
Er I klar til at tage jeres forbrugeraflæsning til det næste niveau?
Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan Aqualog's driveby-løsning kan gøre en forskel for jer!

Vandkvalitet
Vandværker/ Forsyning
Pejling
PFAS
De Danske Vandråd
Lovgivning
Leverandør
>>> Artikler <<<
>>> Kurser <<<

God vandkvalitet er vigtig!

Som udgangspunkt er vi i Danmark, stolte over vores gode vandkvalitet når vi snakker om drikkevand. Vi har en stolt tradition med ikke at lave udvidet vandbehandling. Det betyder at vi ”kun” fjerner de grundstoffer fra vandet som naturligt kommer i vores grundvand. Fx jern og arsen, dette gøres ved at ilte vandet, hvorefter det løber gennem nogle filtre hvor disse stoffer sætter sig.

Ønsker man fjerne andre stoffer som fx kalk, kræver det en særlig tilladelse fra kommunen om udvidet vandbehandling. De danske kommuner har tidligere været meget tilbageholdne med at give tilladelse til dette. Men der er kommet et skred, så man på mange vandforsyninger i dag har udvidet vandbehandling til fjernelse eller påvirkning af kalken.

Når man snakker udvidet vandbehandling til fjernelse at fx pesticider, er det stadigt ikke noget man ønsker at give tilladelse til fra kommunerne. Dette medfører for mange vandforsyninger store udgifter til at finde vand som er fri for pesticider.

Så selvom vi faktisk kan være stolte af vores rene vand i Danmark, har det desværre også låst os i en tilstand, hvor de få og ofte ubetydelige forureninger af grundvandet koster os dyrt.

Her på vand-kvalitet.dk, kan du altid finde de nyeste vandprøver fra vandforsyningen. Vandkvalitet for vores drikkevand er vigtig, og noget som flere og flere går op i. Vi vil derfor gerne hjælpe med at synliggøre vandkvaliteten, så alle kan følge med.

Tjek din vandkvalitet

Her på siden kan du finde alt om vandkvaliteten på netop dit vandværk eller forsyning.

Ved at søge efter din kommune så finder du hurtigt frem til, hvem der forsyner dig med vand.
Søg vandværk/ forsyning her.

Kan du ikke finde dit vandværk/ forsyning så kan du prøve at skrive til forsyning@vand-kvalitet.dk, så skal vi se om vi kan hjælpe dig. Hvis du skriver er det vigtigt at du fortæller hvilken adresse det handler om så, vi kan give den bedste service.

Copyright © 2024 All Rights Reserved.

Der er desværre en del forsinkelse på alle målinger der bliver offentligjorte, da kommunerne først skal godkende disse.