vand-kvalitet.dk

- Artikler fra Leverandører til de danske vandværker

- Komplet IT system til vandværket:

Kan jeres forbrugere se deres vandforbrug på vandværkets hjemmeside,
ellers kan vi måske hjælpe jer.

Se eksempel her:
https://vandvaerk.nu/Vis-forbrug

Vidste du at, Aqualog kan levere samme data som dem du finder her på hjemmesiden, direkte til jeres vandværks hjemmeside.

Vandkvalitet
Vandværker/ Forsyning
Pejling
PFAS
De Danske Vandråd
Lovgivning
Leverandør
>>> Artikler <<<
>>> Kurser <<<

AARHUS KOMMUNE SÆTTER BREMSEN I!


Aarhus Byråd ser ud til at sætte sine planer om sprøjteforbud for op mod 800 boringsnære områder på flere tusinde hektar landbrugsjord i bero. Udsigten til at kommunen flytter foden fra speederen til bremsen er en stor sejr for Foreningen for GrundvaFormand Ulrik Lunden, Foreningen for Grundvandsbeskyttelse, den 31-03-2022Aarhus Byråd ser ud til at sætte sine planer om sprøjteforbud for op mod 800 boringsnære områder på flere tusinde hektar landbrugsjord i bero. Udsigten til at kommunen flytter foden fra speederen til bremsen er en stor sejr for Foreningen for Grundvandsbeskyttelse.

— Det er en glædens dag for vores medlemmer i det område, som har vundet første slag. De ser ud til at kunne beholde deres landbrugsbedrifter, siger formand Ulrik Lunden.

— Vi har hele tiden påpeget, at Aarhus Vand ikke opfylder lovgivningens krav. De har ingen fordel i at bruge offentlige penge på at købe vores medlemmers dyrkningsflade. Allerede af den grund er det i sig selv retsstridigt.

— Vi ønsker, at alle danske vandværker flytter foden til bremsen. Det kan simpelthen ikke passe, at landmænd over hele landet skal reguleres af følelser i stedet for faglighed og jura, fastslår Ulrik Lunden.

Læs hele artiklen på Effektivt Landbrug hér (artiklen er låst).Læs mere: https://ffgb.dk/2022/03/31/aarhus-kommune-saetter-bremsen-i/

Leverandør: Foreningen for Grundvandsbeskyttelse
Kontakt: Bente Andersen
Telefon: 40229611
Email: bea@ffgb.dk
Copyright © 2023 All Rights Reserved.

Der er desværre en del forsinkelse på alle målinger der bliver offentligjorte, da kommunerne først skal godkende disse.