vand-kvalitet.dk

- Artikler fra Leverandører til de danske vandværker

Komplet IT system til vandværket:

 • Kvalitetssikring og Ledelsessystem (KLS)
 • Opkrævning og regnskab (Finans)
 • Hjemmeside (CMS)
 • SMS Tjeneste (SMS)
 • SRO anlæg (Selog)
 • Smart Pejling Automatik (SPA)
 • Vidste du at, Aqualog kan levere samme data som dem du finder her på hjemmesiden, direkte til jeres vandværks hjemmeside.

  Vandkvalitet
  Vandværker/ Forsyning
  Pejling
  PFAS
  De Danske Vandråd
  Lovgivning
  Leverandør
  >>> Artikler <<<

  AARHUS KOMMUNE SÆTTER BREMSEN I!


  Aarhus Byråd ser ud til at sætte sine planer om sprøjteforbud for op mod 800 boringsnære områder på flere tusinde hektar landbrugsjord i bero. Udsigten til at kommunen flytter foden fra speederen til bremsen er en stor sejr for Foreningen for Grundva  Formand Ulrik Lunden, Foreningen for Grundvandsbeskyttelse, den 31-03-2022  Aarhus Byråd ser ud til at sætte sine planer om sprøjteforbud for op mod 800 boringsnære områder på flere tusinde hektar landbrugsjord i bero. Udsigten til at kommunen flytter foden fra speederen til bremsen er en stor sejr for Foreningen for Grundvandsbeskyttelse.

  — Det er en glædens dag for vores medlemmer i det område, som har vundet første slag. De ser ud til at kunne beholde deres landbrugsbedrifter, siger formand Ulrik Lunden.

  — Vi har hele tiden påpeget, at Aarhus Vand ikke opfylder lovgivningens krav. De har ingen fordel i at bruge offentlige penge på at købe vores medlemmers dyrkningsflade. Allerede af den grund er det i sig selv retsstridigt.

  — Vi ønsker, at alle danske vandværker flytter foden til bremsen. Det kan simpelthen ikke passe, at landmænd over hele landet skal reguleres af følelser i stedet for faglighed og jura, fastslår Ulrik Lunden.

  Læs hele artiklen på Effektivt Landbrug hér (artiklen er låst).  Læs mere: https://ffgb.dk/2022/03/31/aarhus-kommune-saetter-bremsen-i/

  Leverandør: Foreningen for Grundvandsbeskyttelse
  Kontakt: Bente Andersen
  Telefon: 40229611
  Email: bea@ffgb.dk
  Copyright © 2022 All Rights Reserved.

  Der er desværre en del forsinkelse på alle målinger der bliver offentligjorte, da kommunerne først skal godkende disse.