vand-kvalitet.dk

- Artikler fra Leverandører til de danske vandværker

- DriveBy Løsning

Reducer jeres omkostninger og effektiviser aflæsning af vandmålere med Aqualog's DriveBy Løsning!

Er I trætte af de høje omkostninger og den tid, det tager at manuelt aflæse vandmålere? Kører jeres team rundt for at aflæse målere, og bruger I uvurderlig tid og ressourcer på denne gentagne opgave?

Lad Aqualog revolutionere måden, I aflæser vandforbrug på!

Med vores driveBy-løsning kan vi tilbyde jer aflæsninger hver 14. dag. Til en uovertruffen pris på KUN 20 kr. pr. måler pr. år. Forestil jer besparelserne og effektiviteten ved at skifte til en automatiseret løsning, der ikke alene sparer tid men også minimerer menneskelige fejl.

Hvorfor vælge Aqualog's Driveby Løsning?

  • Reducerede omkostninger: Spar penge med vores konkurrencedygtige prissætning.
  • Tidsbesparelse: Vi aflæser jeres målere hver 14. dag, hvilket frigør tid til at fokusere på andre vigtige opgaver.
Er I klar til at tage jeres forbrugeraflæsning til det næste niveau?
Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan Aqualog's driveby-løsning kan gøre en forskel for jer!

Vandkvalitet
Vandværker/ Forsyning
Pejling
PFAS
De Danske Vandråd
Lovgivning
Leverandør
>>> Artikler <<<
>>> Kurser <<<

AARHUS KOMMUNE SÆTTER BREMSEN I!


Aarhus Byråd ser ud til at sætte sine planer om sprøjteforbud for op mod 800 boringsnære områder på flere tusinde hektar landbrugsjord i bero. Udsigten til at kommunen flytter foden fra speederen til bremsen er en stor sejr for Foreningen for GrundvaFormand Ulrik Lunden, Foreningen for Grundvandsbeskyttelse, den 31-03-2022Aarhus Byråd ser ud til at sætte sine planer om sprøjteforbud for op mod 800 boringsnære områder på flere tusinde hektar landbrugsjord i bero. Udsigten til at kommunen flytter foden fra speederen til bremsen er en stor sejr for Foreningen for Grundvandsbeskyttelse.

— Det er en glædens dag for vores medlemmer i det område, som har vundet første slag. De ser ud til at kunne beholde deres landbrugsbedrifter, siger formand Ulrik Lunden.

— Vi har hele tiden påpeget, at Aarhus Vand ikke opfylder lovgivningens krav. De har ingen fordel i at bruge offentlige penge på at købe vores medlemmers dyrkningsflade. Allerede af den grund er det i sig selv retsstridigt.

— Vi ønsker, at alle danske vandværker flytter foden til bremsen. Det kan simpelthen ikke passe, at landmænd over hele landet skal reguleres af følelser i stedet for faglighed og jura, fastslår Ulrik Lunden.

Læs hele artiklen på Effektivt Landbrug hér (artiklen er låst).Læs mere: https://ffgb.dk/2022/03/31/aarhus-kommune-saetter-bremsen-i/

Leverandør: Foreningen for Grundvandsbeskyttelse
Kontakt: Bente Andersen
Telefon: 40229611
Email: bea@ffgb.dk
Copyright © 2024 All Rights Reserved.

Der er desværre en del forsinkelse på alle målinger der bliver offentligjorte, da kommunerne først skal godkende disse.