vand-kvalitet.dk

- Artikler fra Leverandører til de danske vandværker

- DriveBy Løsning

Reducer jeres omkostninger og effektiviser aflæsning af vandmålere med Aqualog's DriveBy Løsning!

Er I trætte af de høje omkostninger og den tid, det tager at manuelt aflæse vandmålere? Kører jeres team rundt for at aflæse målere, og bruger I uvurderlig tid og ressourcer på denne gentagne opgave?

Lad Aqualog revolutionere måden, I aflæser vandforbrug på!

Med vores driveBy-løsning kan vi tilbyde jer aflæsninger hver 14. dag. Til en uovertruffen pris på KUN 20 kr. pr. måler pr. år. Forestil jer besparelserne og effektiviteten ved at skifte til en automatiseret løsning, der ikke alene sparer tid men også minimerer menneskelige fejl.

Hvorfor vælge Aqualog's Driveby Løsning?

  • Reducerede omkostninger: Spar penge med vores konkurrencedygtige prissætning.
  • Tidsbesparelse: Vi aflæser jeres målere hver 14. dag, hvilket frigør tid til at fokusere på andre vigtige opgaver.
Er I klar til at tage jeres forbrugeraflæsning til det næste niveau?
Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan Aqualog's driveby-løsning kan gøre en forskel for jer!

Vandkvalitet
Vandværker/ Forsyning
Pejling
PFAS
De Danske Vandråd
Lovgivning
Leverandør
>>> Artikler <<<
>>> Kurser <<<

ROS TIL L&F FOR FORTSAT DYKNING AF BNBO!


Vi er midt i en historisk krise med stigende priser og mangel på basale fødevarer. Millioner af mennesker risikerer sultedøden. Danmark er et landbrugsland med ideelle naturgivne forhold, dygtige landmænd og stor viden om ressourceeffektiv og miljørFormand Ulrik Lunden, Foreningen for Grundvandsbeskyttelse, den 22-03-2022– I Landbrugsavisen d. 16. marts kommer fmd. for L&F Søren Søndergaard med en række forslag til at øge landbrugsproduktionen bl.a. dyrkning af brakmarker, hurtigere godkendelse af nye miljøvenlige plantebeskyttelsesmidler og mere optimal tildeling af plantenæringsstoffer. Søren Søndergaard opfordrer også til, at planerne om et generelt forbud mod konventionel dyrkning i BNBO (boringsnære beskyttelsesområder) i 2023 tages af bordet, så arealerne kan dyrkes effektivt. Vi bakker op om samtlige forslag.

– Alle planer for indgreb mod dyrkningsfladen mod dyrkning af markerne med brug af plantebeskyttelsesmidler på over 700.000 hektar frugtbar agerjord i form af både BNBO og indsatsplaner skal tages af bordet. Efterhånden som kommunerne ruller planerne ud, vil det reducere den danske fødevareproduktion og følgeerhverv med 20-40 procent. Planerne er en bombe under fødevareforsyningen og det danske velfærdssamfund, og hviler på den fejlagtige fordom, at landmændenes dyrkningsflade udfordrer drikkevandet, hvilket ingenlunde er tilfældet.

Fagchef Bente Andersen understreger, at fuldt lovlig og statskontrolleret brug af godkendte plantebeskyttelsesmidler ikke udgør nogen risiko for grundvandet. Ikke én eneste drikkevandsboring er sløjfet grundet landbrugets dyrkningsflade (figur 1). Samtlige sløjfede boringer skyldes forurening fra punktkilder f.eks. gamle lossepladser, nedgravede kemikalier, nu forbudte totalukrudtsmidler på jernbaner, gårdspladser mv. Altså fortidens synder. Derfor gør et forbud mod landbrugets anvendelse af godkendte plantebeskyttelsesmidler i BNBO absolut ingen forskel for drikkevandet.Læs mere: https://ffgb.dk/2022/03/22/ros-til-lf-for-fortsat-dykning-af-bnbo/

Leverandør: Foreningen for Grundvandsbeskyttelse
Kontakt: Bente Andersen
Telefon: 40229611
Email: bea@ffgb.dk
Copyright © 2024 All Rights Reserved.

Der er desværre en del forsinkelse på alle målinger der bliver offentligjorte, da kommunerne først skal godkende disse.