vand-kvalitet.dk

- Artikler fra Leverandører til de danske vandværker

Kvalitetssikring og Ledelsessystem (KLS):

 • Opgavehåndtering
 • Risikovurdering
 • Hjemmeside
 • Geus/ Atlas
 • Mødestyring
 • Dokumentstyring
 • Kontakter
 • Forum
 • Vidste du at, Aqualog kan levere samme data som dem du finder her på hjemmesiden, direkte til jeres vandværks hjemmeside. Det kan ske helt automatisk.

  Vandkvalitet
  Vandværker/ Forsyning
  Pejling
  PFAS
  De Danske Vandråd
  Lovgivning
  Leverandør
  >>> Artikler <<<
  >>> Kurser <<<

  Stop folkebedraget om drikkevand
  Fagchef Bente Andersen og formand Ulrik Lunden, Foreningen for Grundvandsbeskyttelse, den 28-11-2022  Der er titusindvis af punktkilder i Danmark, hvorfra der siver miljøfremmede stoffer ned til drikkevandet. Naturligvis vil man finde flere og flere kemiske stoffer, som stammer fra disse forureninger. Fremfor at kæmpe for at få ryddet op heri, bruger Danmarks Naturfredningsforening og flere rødgrønne politikere al deres energi på at bekæmpe anvendelsen af godkendte pesticider i det moderne landbrug. De tror – eller de forsøger at bilde befolkningen ind – at de herved får sikret rent drikkevand. Det er imidlertid en kæmpe fejl.

  Anvendelse af godkendte pesticider på dyrkningsfladen kan ske uden risiko for danskernes drikkevand. Dyrkningsfladen er uskyldig! Det er usandt og manipulerende, når man sætter lighedstegn imellem landbrugets sprøjtemidler og pesticider. Ritzau, de største tv-kanaler samt en meget stor del af den øvrige presse deltager uden videre i dette folkebedrag. Et bedrag, som hvis det fortsætter, vil forhindre en sammenhængende og systematisk beskyttelse af drikkevandet.

  Jeg håber at flertallet af danske politikere vil forstå, at man ikke fortsat kan lave symbol politik ved at prygle løs på landbruget og i stedet sikre økonomiske midler til at få renset op i fortidens synder. Ligeså at få den forurening stoppet som stammer fra samfundets massive forbrug af miljøfremmede stoffer i form af biocider og andre kemiske stoffer. Jeg håber, at fagligheden og ordentligheden må tage over på dette område. Det er en forudsætning for rent drikkevand til vores efterkommere.  Læs mere: https://ffgb.dk/2022/11/28/stop-folkebedraget-om-drikkevand/

  Leverandør: Foreningen for Grundvandsbeskyttelse
  Kontakt: Bente Andersen
  Telefon: 40229611
  Email: bea@ffgb.dk
  Copyright © 2023 All Rights Reserved.

  Der er desværre en del forsinkelse på alle målinger der bliver offentligjorte, da kommunerne først skal godkende disse.