Prøveid: | Prøvedato: | Prøveudtagningssted: | Formål: | Omfang: | Laboratorie: | Journalnr.: | Bemærkning: |
1900479 | Tågerupvej 4 |
Drikkevandskontrol, udtaget ved forbrugers taphane uden gennemskyl | Gruppe A parametre | Højvang Laboratorier A/S | 2118-664-01 | Køk. hane ved opvask bl. batteri Cafe Tågerupvej 4 4291 Ruds vedby u/skyl | |
Stof: | Mængde: | Min.: | Max.: | Målegrænse: | Metode: | |||
Kemiske hovedbestanddele | ||||||||
Jern | mg/l | 0,200 | 0,010 | ICP-MS | ||||
Mikrobiologiske parametre | ||||||||
Coliforme bakterier ved 37grader. | antal/100 ml | 0,000 | 1,000 | DS/EN ISO 9308-2:2014 | ||||
Escherichia coli | antal/100 ml | 0,000 | 1,000 | DS/EN ISO 9308-2:2014 | ||||
Kimtal ved 22 grader, PCA | antal/ml | 200,000 | 1,000 | DS/EN ISO 6222 | ||||
Tilstandsparametre | ||||||||
Konduktivitet | mS/m | 30,000 | 10,000 | DS/EN 27888 | ||||
Temperatur | grader C | 11,400 | Ikke oplyst | |||||
pH | pH | 7,000 | 8,500 | 7,600 | DS 287 | |||