Prøveid: | Prøvedato: | Prøveudtagningssted: | Formål: | Omfang: | Laboratorie: | Journalnr.: | Bemærkning: |
1543398 | Lamdrupvej 99 |
Drikkevandskontrol, udtaget ved forbrugers taphane uden gennemskyl | Ikke oplyst | Eurofins Danmark A/S | 835-2019-80765114 | Køkken. | |
Stof: | Mængde: | Min.: | Max.: | Målegrænse: | Metode: | |||
Kemiske hovedbestanddele | ||||||||
Jern | mg/l | 0,200 | 0,010 | ICP-AES, SM3120 | ||||
Mikrobiologiske parametre | ||||||||
Coliforme bakterier ved 37grader. | antal/100 ml | 0,000 | 1,000 | Colilert Quanti Tray | ||||
Escherichia coli | antal/100 ml | 0,000 | 1,000 | Colilert Quanti Tray | ||||
Kimtal ved 22 grader | antal/ml | 200,000 | 1,000 | DS/EN ISO 6222 | ||||