vand-kvalitet.dk

- Havdrup Kildeplads

Komplet IT system til vandværket:

  • Kvalitetssikring og Ledelsessystem (KLS)
  • Opkrævning og regnskab (Finans)
  • Hjemmeside (CMS)
  • SMS Tjeneste (SMS)
  • SRO anlæg (Selog)
  • Smart Pejling Automatik (SPA)
  • Vidste du at, Aqualog kan levere samme data som dem du finder her på hjemmesiden, direkte til jeres vandværks hjemmeside.

    Vandkvalitet
    Vandværker/ Forsyning
    Pejling
    PFAS
    De Danske Vandråd
    Lovgivning
    Leverandør
    >>> Artikler <<<
    >>> Kurser <<<
    Anlægsinformationer
    Oppumpede vandmængder
    Rentvandsprøver
    Råvandsprøver
    PFAS på vandværket
    Stoffer i vandet

    Beskrivelse af Ethofumesat:

    Ethofumesat er et pesticid, der bruges til at bekæmpe ukrudt i landbrugs- og havedyrkning. Når der udføres en drikkevandsprøve, måles indholdet af ethofumesat for at kontrollere, om det findes i vandet og i hvilke mængder.

    Det er vigtigt at overvåge og kontrollere indholdet af ethofumesat i drikkevand, da det kan udgøre en potentiel sundhedsrisiko, hvis det indtages i høje koncentrationer over længere tid. Drikkevand skal leve op til visse krav og standarder for pesticidindhold, for at være sikkert at drikke.

    Nogle af de parametre, der typisk måles for i en drikkevandsprøve for ethofumesat, inkluderer koncentrationen af stoffet i vandet samt eventuelle metabolitter eller nedbrydningsprodukter. Disse målinger kan afsløre, om der er risiko for forurening af drikkevandet med ethofumesat eller dets nedbrydningsprodukter.

    Ved at måle ethofumesat indholdet i drikkevandet kan myndigheder og vandforsyningsselskaber tage de nødvendige forholdsregler for at sikre, at drikkevandet er sikkert for forbrugerne. Hvis der opdages for høje koncentrationer af ethofumesat i drikkevandet, kan der træffes tiltag såsom at behandle vandet eller finde alternative vandkilder for at undgå sundhedsmæssige problemer.

    Kilde: chatGPT
    Copyright © 2024 All Rights Reserved.

    Der er desværre en del forsinkelse på alle målinger der bliver offentligjorte, da kommunerne først skal godkende disse.