vand-kvalitet.dk

- Nørhalne Vandværk A.m.b.a.

- DriveBy Løsning

Reducer jeres omkostninger og effektiviser aflæsning af vandmålere med Aqualog's DriveBy Løsning!

Er I trætte af de høje omkostninger og den tid, det tager at manuelt aflæse vandmålere? Kører jeres team rundt for at aflæse målere, og bruger I uvurderlig tid og ressourcer på denne gentagne opgave?

Lad Aqualog revolutionere måden, I aflæser vandforbrug på!

Med vores driveBy-løsning kan vi tilbyde jer aflæsninger hver 14. dag. Til en uovertruffen pris på KUN 20 kr. pr. måler pr. år. Forestil jer besparelserne og effektiviteten ved at skifte til en automatiseret løsning, der ikke alene sparer tid men også minimerer menneskelige fejl.

Hvorfor vælge Aqualog's Driveby Løsning?

  • Reducerede omkostninger: Spar penge med vores konkurrencedygtige prissætning.
  • Tidsbesparelse: Vi aflæser jeres målere hver 14. dag, hvilket frigør tid til at fokusere på andre vigtige opgaver.
Er I klar til at tage jeres forbrugeraflæsning til det næste niveau?
Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan Aqualog's driveby-løsning kan gøre en forskel for jer!

Vandkvalitet
Vandværker/ Forsyning
Pejling
PFAS
De Danske Vandråd
Lovgivning
Leverandør
>>> Artikler <<<
>>> Kurser <<<
Anlægsinformationer
Oppumpede vandmængder
Rentvandsprøver
Råvandsprøver
PFAS på vandværket
Stoffer i vandet

Beskrivelse af Smag:

I en drikkevandsprøve måles forskellige parametre for at vurdere drikkevandets kvalitet og sikkerhed. Én af disse parametre er smag. Smagen af drikkevandet er vigtig, da det har betydning for dets acceptabilitet og forbrugerens oplevelse af at drikke det.

Smagen i drikkevandet kan variere afhængigt af forskellige kemiske og biologiske forbindelser, der kan være til stede. Nogle af de mest almindelige smagslængende stoffer, der kan påvirke drikkevandet, er:

1. Kemiske tilsætningsstoffer: Hvis der er blevet tilsat kemikalier som klor, ozon eller desinfektionsmidler til drikkevandet, kan det påvirke smagen. For høje koncentrationer af disse tilsætningsstoffer kan give en bitter eller kemisk smag.

2. Organiske forbindelser: Organiske forbindelser som pesticider, herbicider eller opløsningsmidler kan også påvirke smagen af drikkevandet. Generelt set er smagen af organisk forurenet vand ofte associeret med en besk smag.

3. Metaller: Høje niveauer af metaller såsom jern, mangan, kobber eller zink i vandet kan give en metallisk eller rusten smag.

4. Bakterier og alger: Når vandet er forurenet med bakterier eller alger, kan det føre til en ubehagelig smag, der kan være besk, jordet eller endda fiskeagtig.

For at vurdere smagen af drikkevandet foretages der sensorisk analyse ved at lade trænede smagepaneler undersøge vandet. Smagepanelet vil bedømme vandet ud fra en skala, der angiver intensiteten og typen af smagen. Disse evalueringer sammenlignes med vandets kvalitetsstandarder for at sikre, at smagen af drikkevandet er inden for acceptable grænser.

Kilde: chatGPT
Copyright © 2024 All Rights Reserved.

Der er desværre en del forsinkelse på alle målinger der bliver offentligjorte, da kommunerne først skal godkende disse.